Redactie - 04 juli 2017

ICT Waarborg Awards 2017 uitgereikt (video)

Onlangs vond voor de dertiende keer de uitreiking van de ICTWaarborg Awards plaats in The Harbour Club Amsterdam. Aan de bestaande categorieën binnen de ICTWaarborg Awards waren dit jaar waren nieuwe prijzen toegevoegd. Naast de bekende awards voor Winkel van het Jaar, Webwinkel van het Jaar, Servicebedrijf van het Jaar en Zakelijke dienstverlener van het Jaar, maakte men dit jaar ook kans op de award voor Telecombedrijf van het Jaar.

Daarnaast was er een geheel nieuw onderdeel, namelijk de vakprijzen, waarbij een jury ingezonden cases beoordeelde. Het ging daarbij om drie categorieën: de Marketing Award (gesponsord door Portland Europe), de Innovatie Award (gesponsord door HP), Duurzaamheid Award, Sociaal Ondernemerschap Award en de award voor ICT’er van het Jaar. Het bijzondere aspect daarbij was dat het vooraf geen uitgemaakte zaak was wie de winnaar zou zijn. De jury had na bestudering van de cases in alle categorieën drie bedrijven genomineerd die tijdens de avond van de Awards een pitch hielden met betrekking tot hun inzending. Vervolgens bepaalden de aanwezige branchegenoten door stemming wie de uiteindelijke winnaar werd.

Het leverde een zeer sfeervolle ICTWaarborg Awards-uitreiking op met enthousiaste winnaars. Tussen de awardsuitreikingen door genoten de aanwezigen van een hapje en drankje en entertainment passend bij het thema Jazz van deze ICTWaarborg Awards.

In totaal werden er 10 ICTWaarborg Awards 2017 uitgereikt. Bij de vakprijzen waren dit:

Marketing Award (gesponsord door Portland Europe): H&R Automatisering

Innovatie Award (gesponsord door HP): HCA Automatisering

Duurzaamheid Award: ReplaceDirect

Sociaal Ondernemerschap Award: ActiveView

ICT’er van het Jaar: Sander Hoogwerf – SWAHO Computer hulp

Bij de landelijke publieksprijzen gingen de ICTWaarborg Awards 2017 naar:

Informatique Computers en Componenten (Winkel van het Jaar)

Alternate Computerversand Nederland (Webwinkel van het Jaar)

Studentaanhuis.nl (Servicebedrijf van het Jaar)

H&R Automatisering B.V. (Zakelijke dienstverlener van het Jaar)

Verdel ICT & Media (Telecombedrijf van het Jaar).

De ICTWaarborg Awards 2017 zijn mede mogelijk gemaakt door: Portland (hoofdsponsor), HP, Autotask, RoutIT, G DATA, Sennheiser en dean one.

Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
Skykick BN 30-05 t/m 07-06

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!