Redactie - 19 april 2018

Tech Data en IT-leveranciers helpen resellers met innovaties

Tech Data organiseerde zijn Taste of Tomorrow Partner Event in de Expo Haarlemmer. Hierbij werden resellers en vendor partners met elkaar in contact gebracht om te netwerken en de laatste trends en innovaties te bespreken. Tech Data Nederland en betrokken IT-leveranciers helpen de resellers daarbij graag in de veranderende markt met hun innovaties. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel sprak hierover met Sonja Boots (Schneider Electric), Peter-Paul Bénard (Lenovo), Robert-Jan Dullaart (NetApp) en Sander Slingerland (IBM).

In de dynamische markt van vandaag de dag, waarin Tech Data graag een zeer relevante rol speelt, is het organiseren van een Partner Event voor de gehele branche een must, aldus de distributeur. Het Taste of Tomorrow evenement werd goed bezocht.

Binnen het zeer succesvolle concept van de afgelopen jaren bracht Tech Data daarom ook dit jaar een pallet vendors, producten, diensten en oplossingen samen welke de markt in de nabije toekomst gaan domineren. Door het aanbieden van diverse kennissessies, werden bezoekers tevens op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van onder andere Smart Living, AV, Cloud, Security en IoT.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!