Redactie - 20 april 2018

NETGEAR belicht technologie voor zakelijke effectiviteit en SMART home

Tech Data organiseerde zijn Taste of Tomorrow Partner Event in de Expo Haarlemmer. Hierbij werden resellers en vendor partners met elkaar in contact gebracht om te netwerken en de laatste trends en innovaties te bespreken. Ook NETGEAR pakte uit met diverse innovaties voor het MKB en de Smart Home markt. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel sprak hierover met Deug Cheung van NETGEAR, onder andere over de nieuwe Insight app voor compleet netwerkbeheer.

NETGEAR had tijdens het Tech Data event een eigen stand waar de laatste innovaties rond Wireless, Switching, 4G, NaaS, IP camera’s, multi-room Wifi en NAS werd getoond. Daarnaast werden producten zoals de Nighthawk en Orbi getoond op het SMART home paviljoen.

Verder was er een sessie genaamd ‘Vergroot uw zakelijke effectiviteit met NETGEAR’  door Sergio Mandos. Hierbij werd de complexiteit van zaken besproken zoals roaming, meerdere SSID's, beheer en ingewikkelde installatieprocedures. Die behoren nu tot het verleden, aldus Mandos want met de oplossingen van NETGEAR kunnen organisaties meerdere apparaten en meerdere netwerken van hun NETGEAR Insight Managed-switches, draadloze access points en ReadyNAS-netwerkopslag lokaal of extern configureren.

Een andere sessie ging over NETGEAT als ‘Het hart van uw SMART home’, dat werd gepresenteerd door Jos Raaphorst. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van innovatieve thuis oplossingen voor in huis werden getoond. Denk hierbij aan SMART home security, 4G routers, Orbi Wifi-systemen, Nighthawk Pro gaming routers en 10Gb switches. NETGEAR biedt voor alle thuisnetwerken de beste mogelijkheden, aldus Raaphorst.

Commvault BW 30-05 tm 07-06-2023 SLTN Vierkant
AWS Summit Amsterdam liggend tm 31 mei 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!