Redactie - 02 februari 2019

Video: 'Edge Computing heeft hoge marge voor partners'

Edge Computing is het belangrijkste groeisegment voor Schneider Electric, zegt Rob McKernan, Senior Vice President Global IT Channels van APC/Schneider Electric in deze videoreportage vanaf Edge Europe 2019, dat deze week plaatsvond in Amsterdam. De uitdagingen waar eindgebruikers mee zitten bieden uitgelezen kansen voor de channel partners van APC/Schneider Electric voor oplossingen met een hoge marge.

Steeds vaker wordt voor de verwerking van data gebruik gemaakt van rekenkracht die meer verspreid wordt over de organisatie, dichter bij de gebruiker: edge computing. Op 31 januari stond deze trend centraal tijdens Edge Europe 2019 in Amsterdam, onderdeel van Edge Congress. Schneider Electric is founding partner van dit evenement over gedistribueerde IT.

Edge Congress is een nieuwe reeks innovatieve, wereldwijde evenementen die zich richten op de transformatieve invloed van Edge Computing op technologie, het bedrijfsleven en de maatschappij. Het event op 31 januari betrof  de Europese editie. Edge Europe wil een nieuw perspectief bieden op Edge Computing.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!