Witold Kepinski - 17 december 2020

Citrix maakt partners toekomstbestendig met as a service model

De verschuiving naar de cloud en de vele thuiswerkers, en de versnelde snelheid ervan als gevolg van de COVID-19 pandemie, vormt een uitdaging voor traditionele channel partners. In een video interview geeft Andre Lodewijks, Channel Director Western and Southern Europe bij Citrix, aan hoe partners hun bedrijfsmodellen het beste kunnen aanpassen om relevant te blijven in een wereld waarin de traditionele levering van IT als kapitaalinvestering snel wordt vervangen door een as a service model.

De coronacrisis heeft organisaties een stevige duw in de rug gegeven om werk te maken van hun digitale transformatie. Iedereen heeft kunnen zien hoe bedrijven, die al hadden ingezet op cloud-gebaseerde diensten en cloud capaciteit, bij de plotselinge omschakeling naar thuiswerken veel flexibeler en sneller in staat waren zich aan te passen aan de nieuwe situatie.

Hoe ziet een ideale channel partner eruit vanuit het perspectief van een cloud gerichte leverancier zoals Citrix? Wat voor soort ondersteuning bieden leveranciers zoals Citrix hun partners om die overgang te maken op een manier die gunstig is voor beide partijen? Deze vragen worden besproken met Lodewijks. Verder ook zaken zoals incentives en de tranformatie naar een subscription-based model waarbij resellers goed kunnen verdienen met Citrix workplace, networking en security toepassingen.

Lees ook de blog van Andre Lodewijks: ‘Klaar voor de volgende disruptie dankzij de cloud’.

Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
ALSO CTV BW 30-05-2023 t/m 06-03-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!