Witold Kepinski - 16 juni 2023

MSP business update met Hans ten Hove van Datto

CloudLunch en Dutch IT Channel kijken terug op een geslaagde Modern MSP Day dat op 7 juni plaatsvond in InnStyle in Maarssen. Ruim honderd MSP’s waren aanwezig samen met tientallen sponsor partners zoals IT-leveranciers, service providers en IT-distributeurs. Witold Kepinski van Dutch IT Channel sprak ter plekke in een video update met diverse sprekers en standhouders waaronder Hans ten Hove van Datto.

Hans ten Hove, Area Vice President Continental Europe, Datto (a Kaseya Company) belichtte de komst van NIS2 en dat dit kansen biedt voor de moderne MSP. De Europese Unie heeft recentelijk het wetsvoorstel NIS2 aangenomen, waarin specifieke cybersecurityvereisten zijn vastgesteld voor Managed Service Providers (MSP’s). Dit heeft als gevolg dat MSP’s zich nu nog meer moeten focussen op cybersecurity en moeten begrijpen wat deze nieuwe wetgeving voor hen en hun klanten betekent. In deze Deep Dive ging Hans in op de manieren waarop MSP’s zich kunnen voorbereiden op de NIS2-wetgeving en hoe Datto en Kaseya hen kunnen ondersteunen bij het voldoen aan deze nieuwe regelgeving.

Het Modern MSP event is speciaal georganiseerd voor channel partners zoals Managed Service Providers (MSP’s), resellers, VARs, system integrators die managed services in hun bedrijfsportfolio hebben of gaan opnemen. Door een IT managed services aanbod verkrijgt een MSP goede wederkerende marges. Met betrouwbare IT-toepassingen weten klanten van een MSP wat voor diensten ze krijgen en hoeveel het exact gaat kosten

Modern MSP Marketplace

Het Modern MSP event gaf bezoekers inzicht in de laatste ontwikkelingen voor MSP’s omtrent commercie, nieuwe technologie als AI, en de eigen automatisering van MSP’s. Het event biedt een mix van technologische visies rond managed services met live demo's op de MSP Marketplace, verkoop- en marketingtips en -methodes. De laagdrempelige sfeer gecombineerd met de ontspanning maakte zorgde voor een uniek Fun & Future event dat werd afgesloten met een gezellige BBQ en netwerkborrel.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!