Witold Kepinski - 30 juni 2023

Challengers Dell Technologies World recap op Circuit Zandvoort

Team Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders was aanwezig bij de Challengers Dell Technologies World (DTW) recap in Dutch Grand Prix Lounge op CM.com Circuit Zandvoort. Daar organiseerden Dell Technologies, KIOXIA Group en VMware een interactieve security challengers-sessie. Redactielid Jeroen Bordewijk sprak in een video update met Lieke Hamers (Dell Technologies) Robert de Koning (Dell Technologies), Tom van Peer (Dell Technologies) en Boudewijn Aelbers (VMware).

Tijdens deze middag werden de belangrijkste ontwikkelingen met bezoekers gedeeld die eind mei tijdens Dell Technologies World in de VS zijn gepresenteerd. Daar werden diverse vragen besproken: Hoe bouw je een flexibele, slimme en cyberbestendige infrastructuur voor de bedrijfskritische workloads van edge-to-core-to-cloud en vergroot je je innovatiekracht? Cyber recovery is geen disaster recovery: wat is nodig om de impact van een aanval snel te herstellen?

In november 2023 vindt VMware Explore weer plaats in Barcelona. Er werd door Boudewijn Aelbers alvast bijgepraat over cloud transformation en het beveiligen, beheren en verbinden van cloudnative-apps in een veilig netwerk.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!