Witold Kepinski - 03 juli 2023

Met Copaco VMware Cloud kan een partner alle kanten op

Met Copaco VMware Cloud kunnen channel partners zoals resellers, MSPs, VARs en system integrators alle kanten op. Dit zegt Rick van den Hoogenhof, manager Copaco Cloud, in een video-interview met Dutch IT Channel.

De partner behoudt altijd keuzevrijheid, benadrukt Van den Hoogenhof: “Uit ervaring weten we dat elke partner een eigen cloudpropositie heeft en keuzes daarop baseert. Dat faciliteren wij. Wij ondersteunen alle verschillende cloudstrategieën, zoals single- of multidatacenter-oplossingen.”

Het is ook mogelijk om je eigen VMware-platform aan dat van Copaco VMware Cloud te koppelen. “Je kunt bij ons terecht voor een standaardpropositie, en soms heb je eindklanten die maatwerk vereisen. Wij denken graag met je mee, want de mogelijkheden zijn ontzettend breed. We hebben ook partners die ons als uitwijkprovider inzetten. Migraties en disaster recovery ondersteunen we met VMware Cloud Director Availability en Veeam Replication. Voor back-up leveren we de krachtige oplossingen van Veeam en Acronis. Bij Copaco heb je altijd een keuze”, aldus Van den Hoogenhof.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!