Witold Kepinski - 07 juli 2023

Copaco ondersteunt iedere datacenter strategie

Copaco ondersteunt iedere datacenter strategie van MSP’s. Dit zegt Rick van den Hoogenhof, manager Copaco Cloud, in een video interview met Dutch IT Channel.

Copaco levert heel veel interessante datacenterdiensten en –producten voor MSP’s, aldus Van den Hoogenhof: “In de basis is het simpel. Als je zelf gebruik maakt van een datacenter om je eigen platform te exploiteren, dan kun je bij Copaco terecht voor datacenterhardware & software. Denk aan servers, storage, firewalls, maar ook aan back-up, security en productiviteitssoftware. Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van hyperscalers zoals Azure of Copaco VMware Cloud. In beide gevallen staat het Copaco Cloud-team voor je klaar.”

Partners kunnen meer dan 1 oplossing kiezen zo benadrukt Van den Hoogenhof: “Iedere partner heeft een eigen cloudstrategie, de een kiest voor multi- of hybride cloudoplossingen en de ander heeft een single vendor policy. Wij ondersteunen alle hybride scenario’s. Mocht je naast producten of diensten ook de expertise nodig hebben van technical consultants, dan helpen ze je graag. Onze cloud- en consultancyteams staan klaar voor de implementatie van producten en denken mee over migraties en inrichtingen op Azure en VMware. We adviseren je graag, maar jij blijft in de lead.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!