Witold Kepinski - 28 oktober 2023

Vertiv presenteert moderne toepassingen en ESG-inspanningen

Vertiv, een wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, presenteerde zijn moderne toepassingen en ESG-inspanningen tijdens het Green Datacenter Congres & Fiber vakdag event in de Jaarbeurs in Utrecht. In een video reportage sprak Witold Kepinski, Director Content van Dutch IT Channel & Dutch IT Leaders met Daniel Breum, Regional Director Central Western Europe bij Vertiv, en Ronald van Veen, Technical Solutions Architect EMEA.

Vertiv toonde tijdens het Green Datacenter Congres dat het zich inzet voor een duurzame toekomst en dat het moderne toepassingen biedt die klanten kunnen helpen om hun eigen duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

ESG-inspanningen

Breum belichtte het recente ESG rapport van Vertiv, waarin de leverancier zijn inspanningen op het gebied van milieu, sociale verantwoordelijkheid en goed bestuur (ESG) beschrijft. Vertiv ontwikkelt onder andere moderne water- en energie-efficiënte producten en systemen die ondersteuning bieden aan de milieudoelstellingen van klanten. Tegelijkertijd verbetert Vertiv zijn eigen beleid en eigen impact met betrekking tot zijn bedrijfsprocessen, mensen, gemeenschappen en supply chain.

Moderne toepassingen

Van Veen belichtte de ontwikkelingen in de datacenter industrie en welke technologieën en ontwikkelingen voor een duurzame groei kunnen zorgen. Een collega gaf ook een demonstratie van moderne digitale tools zoals de XR-app (augmented reality) en VR-app van Vertiv.


BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!