Marco van der Hoeven - 07 november 2023

Gartner CxO event: Unleashing Possibilities met Nederlandse IT leaders

Met bijna duizend IT-leiders uit zowel de overheid als het bedrijfsleven is Nederland goed vertegenwoordigd bij Gartner IT Symposium/Expo in Barcelona. Een aanzienlijk deel van hen bezocht de traditionele Nederlandse CIO- en analistensessie, waar werd gediscussieerd over de trends die Gartner dit jaar presenteert onder de noemer Unleashing Possibilities. In deze reportage sprak het team van Dutch IT Leaders/Dutch IT Channel hierover met Roel Nieuwenkamp, de Nederlandse ambassadeur in Spanje; Bob van Graft, CIO bij het CBR; Rinke van de Rhee, CDO bij Alliander.

Dutch IT Leaders en Dutch IT Channel organiseerde in samenwerking met Gartner deze uiterst exclusieve Nederlandse CIO- en analistensessie tijdens het Gartner IT Symposium/Xpo 2023 conference 6-9 november in Barcelona. 

Dit unieke evenement is een hoogtepunt binnen het partnerprogramma en bood een select gezelschap om deel te nemen aan een intieme, diepgravende sessie.

Deze bijeenkomst was exclusief voor een gelimiteerd aantal deelnemers, waar CIO's en analisten samenkwamen in een omgeving van diepgaande kennisdeling en toekomstvisie.

Bekijk de sfeerfoto's op de Facebook pagina van Dutch IT Channel.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!