Redactie - 14 november 2023

Salesforce AppExchange helpt organisaties in digitale reis

Salesforce organiseerde donderdag 9 november in Het Theater Amsterdam een event over zijn AppExchange zakelijke B2B-marktplaats voor softwareapplicaties die door ISVs worden aangeboden. Het team van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders was erbij en spreekt in een video-update met Michiel Hustinx en Laurens Van der Keilen (Salesforce), Maud Warmerdam (Unbabel), Olivia Valkenberg (KLM), Daniel van den Hoven (Bynder) en Sue Jeen Janga (Bugaboo).

Tijdens het event werden voorbeelden van klanten getoond hoe deze applicaties gebruiken om hun bedrijf digitaal te transformeren en op te schalen. Zo toonden KLM, Bugaboo, MAN Trucks en Software Improvement Group (SIG) hoe ze AppExchange gebruiken om Salesforce Customer 360 uit te breiden naar verkoop, service, marketing, commercie, IT en meer.

Bezoekers leerden ook meer over de kracht van de AppExchange en kregen de kans om meer dan 25+ ISV-partners (Independent Software Vendor) persoonlijk te ontmoeten in een aparte expositiehal die was opgezet om Salesforce-klanten te inspireren hun digitale reis te transformeren en hun bedrijf verder te ontwikkelen naar het volgende niveau.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Comstor BW en BN 5 dec tm 17 dec 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!