Marco van der Hoeven - 29 november 2023

Kees van Luijk, Dell Technologies: 'Partners maken innovatie mogelijk'

'Maak innovatie relevant' zegt Kees van Luijk van Dell Technologies in deze reportage vanaf Dell Forum 2023. Het team van Dutch IT Channel/Dutch IT Leaders sprak hem na afloop van de keynote door Isabel Moll en Adrian McDonald, en vroeg hem naar de betekenis van ingrijpende trends als generatieve AI voor het partnerkanaal.

Op dinsdag 21 november vond het Dell Technologies Forum plaats in DeFabrique in Utrecht. Er was een keynote-sessie met Isabel Moll (VP & GM, The Netherlands) en Adrian McDonald (President EMEA).

Ook waren er verschillende breakout-sessies met experts van Dell Technologies over multi-cloud, the future of work, modern datacenter, edge en security.

Expo

Bezoekers konden ook terecht bij de expo met diverse Dell-oplossingen, -producten en partners en een Innovation Village om inspiratie op te doen voor de toekomst.

Partner Appreciation Awards

Tot slot heeft Dell Technologies op 21 november de Partner Appreciation Awards uitgereikt. De awardsshow vond plaats na afloop van het jaarlijkse Dell Technologies Forum in DeFabrique in Utrecht. Deze prijzen zijn een erkenning voor partners die het afgelopen jaar optimale prestaties hebben geleverd op het gebied van innovatie en kennisverdieping in Nederland. Ze hebben oplossingen op basis van de hardware en software van Dell Technologies succesvol geïmplementeerd. Dell Technologies heeft dit jaar in totaal 15 awards uitgereikt.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!