Witold Kepinski - 01 december 2023

Experts geven Cyber Security Visie voor 2024

Het Cyber Security Visie 2024 event van it2grow en Protinus IT in Zeist is 28 november succesvol verlopen. Ruim 200 bezoekers, voornamelijk CISO's, securityarchitecten en IT-managers, kwamen op de dag af om kennis op te doen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Witold Kepinski en Johan van Leeuwen van Dutch IT channel en Dutch IT Leaders spraken in een video update met Niels Goderie (Protinus), Bob van Graft (CIO CBR), Don Eijndhoven (cyberwarfare specialist) en Raymond Bierens (VU Amsterdam).

De dag begon met een plenaire sessie van Don Eijndhoven, een erkend specialist op het gebied van cyberwarfare en cybercrime. Eijndhoven gaf een inkijkje in de huidige cyberdreigingsomgeving en waarschuwde voor de toenemende complexiteit van cyberaanvallen.

In de tweede plenaire sessie ging Raymond Bierens, onderzoeker aan de Vrije Universiteit Amsterdam, in op de NIS2-richtlijnen. Bierens benadrukte het belang van compliance met deze richtlijnen voor publieke en private organisaties.

Na de plenaire sessies konden de bezoekers kiezen uit 19 break-out sessies. Deze sessies werden gegeven door experts van verschillende toonaangevende organisaties. De onderwerpen die aan bod kwamen waren zeer divers, variërend van multifactor authenticatie tot zero-trust

De bezoekers waren over het algemeen zeer tevreden over het event. Zij waardeerden de relevante en actuele kennis die werd gedeeld en de mogelijkheid om met andere professionals in de cybersecuritybranche te netwerken.

De organisatoren van het event, it2grow en Protinus IT, zijn zeer tevreden over het verloop van de dag. Zij zien het Cyber Security Visie 2024 als een belangrijk platform om kennis en expertise te delen op het gebied van cybersecurity.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!