Redactie - 18 december 2023

In gesprek met Marc van Ierland van Exclusive Networks op Dutch IT Security Day

Bezoekers kwamen op 21 november 2023 bijeen op Buitenplaats Kameryck bij Woerden in het teken van de Dutch IT Security Day. Aanwezigen kregen inzichten in actuele cyberdreigingen, security trends en maatregelen die helpen een organisatie weerbaarder te maken. Moderator Hendrika Willemse-Vreugenhil gaat in deze video namens de redactie van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders in gesprek met Marc van Ierland van Exclusive Networks over de uitdagingen die Exclusive Networks ziet in het partnerlandschap en ontwikkelingen in de markt.

Dutch IT Media, uitgever van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders, organiseert jaarlijks de Dutch IT Security Day. Op deze dag komt de hele IT-keten samen: IT-beslissers, IT-leveranciers, IT-dienstverleners en IT-distributeurs. Belangrijk, want cybersecurity is een onderwerp dat voor bedrijven in alle sectoren van groeiend belang is. Een cyberaanval kan immers grote impact hebben op de continuïteit van een bedrijf.

Bezoekers van de Dutch IT Security Day kregen inzicht in de nieuwste trends en toepassingen op het gebied van cybersecurity. Ook waren diverse experts aanwezig, waaronder Erik Westhovens (mede-oprichter Ramsomwared), Fred Streefland (OT en IT security specialist) Patric Versteeg (CISO en erkende Cybersecurity Thought Leader) en Mimoent Haddouti (voorheen CISO Rabobank, nu partner bij PwC). Daarnaast konden bezoekers break-out sessies van IT-bedrijven volgen en kennismaken met geavanceerde cybersecurity-oplossingen op de informatiemarkt ofwel de Dutch IT Cybersecurity Marketplace.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!