Redactie - 27 december 2023

Tim de Groot van Kaspersky aan het woord op Dutch IT Security Day

Bezoekers kwamen op 21 november 2023 bijeen op Buitenplaats Kameryck bij Woerden voor de Dutch IT Security Day. Op het event kregen zij inzicht in de actuele cyberdreigingen, security trends en maatregelen die helpen een organisatie weerbaarder te maken. Witold Kepinski, Director Content van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders, in deze video in gesprek met Tim de Groot, Territory Manager voor Scandinavië en de Benelux bij Kaspersky. De Groot gaat in op de kracht van Kaspersky's oplossingen voor Industrial Cyber Security en belicht hoe het bedrijf de digitale veiligheid van industriële systemen naar een hoger niveau tilt en bedrijven beschermt tegen cyberdreigingen.

De Dutch IT Security Day is een jaarlijks evenement georganiseerd door Dutch IT Media, uitgever van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders. De hele IT-keten komt op Dutch IT Security Day samen, variërend van IT-beslissers en IT-leveranciers tot IT-dienstverleners en IT-distributeurs. Belangrijk, want cybersecurity is een onderwerp dat voor bedrijven in alle sectoren van groeiend belang is. Een cyberaanval kan immers grote impact hebben op de continuïteit van een bedrijf.

Het event geeft bezoekers inzicht in de nieuwste trends en toepassingen op het gebied van cybersecurity. Ook waren diverse experts aanwezig, waaronder Erik Westhovens (mede-oprichter Ramsomwared), Fred Streefland (OT en IT security specialist) Patric Versteeg (CISO en erkende Cybersecurity Thought Leader) en Mimoent Haddouti (voorheen CISO Rabobank, nu partner bij PwC). Via break-out sessies konden bezoekers kennismaken met IT-bedrijven, terwijl zij hun cybersecurity-oplossingen konden aanschouwen op de Dutch IT Cybersecurity Marketplace.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!