Redactie - 29 januari 2024

Paul Bootsma van Dell Technologies over Dell Azure Stack HCI op Cloud Expo 2023

Expo Houten stond eind vorig jaar in het teken van de tweede editie van Cloud Expo. Dutch IT Media was mediapartner en brengt verslag uit van het event. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel, spreekt in de video met Paul Bootsma van Dell Technologies over Dell Azure Stack HCI en de toegevoegde waarde van de hybride cloud.

De nieuwste ontwikkelingen in de IT- en cloud computing-wereld kamen aan bod op Cloud Expo, dat meer dan 140 exposanten trok. Bezoekers waren in de gelegenheid ruim 130 kennissessies in negen speciale theaters bij te wonen. Een grote verscheidenheid aan onderwerpen, exposanten van wereldklasse en een overvloed aan kennisdeling maakt de Cloud Expo tot de grootste IT-beurs in Nederland. Het event geeft deelnemers inzicht in relevante aspecten van de moderne IT-wereld. En laat zien hoe organisaties kunnen gedijen in een continu veranderend technologisch landschap.

De line-up van exposanten op het evenement was opnieuw indrukwekkend; enkele van de grootste namen in de branche waren aanwezig. Denk daarbij aan Microsoft, IBM Cloud, All Cloud, NorthC Datacenters, Veeam, Arrow Nederland, SentinelOne, KPN, NTT, Axians, PQR, Orange Cyberdefence, Fujitsu en Fortinet.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!