Redactie - 01 februari 2024

Gino D'Ippolito van HPE op Cloud Expo over HPE GreenLake en AI

Ruim 140 exposanten kwamen bijeen op de tweede editie van Cloud Expo. Bezoekers konden in Expo Houten ruim 130 kennissessies in negen speciale theaters bijwonen. Dutch IT Media was mediapartner en deed verslag van het event. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel, spreekt in deze video van Gino D'Ippolito, Business Unit and Sales Leader Data Services and Storage bij Hewlett Packard Enterprise over de aanwezigheid van het bedrijf op Cloud Expo, HPE GreenLake en kunstmatige intelligentie.

Cloud Expo bracht bezoekers volledig op de hoogte van de nieuwste innovaties in de IT- en cloud computing-wereld. Een breed scala aan onderwerpen, exposanten van wereldklasse en een overvloed aan kennisdeling maakt de Cloud Expo de grootste IT-beurs in Nederland. Het event belicht relevante aspecten van de moderne IT-wereld en toont hoe organisaties kunnen gedijen in technologisch landschap dat continu in beweging is.

Het event kende een indrukwekkende line-up van exposanten, met grote namen in de branche. Denk daarbij aan Microsoft, IBM Cloud, All Cloud, NorthC Datacenters, Veeam, Arrow Nederland, SentinelOne, KPN, NTT, Axians, PQR, Orange Cyberdefence, Fujitsu en Fortinet.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!