Redactie - 01 februari 2024

In gesprek met Ekrem Koç van DataCore op Cloud Expo

Expo Houten stond onlangs in het teken van de tweede editie van Cloud Expo. Ruim 140 exposanten verzorgde meer dan 130 kennissessies. Dutch IT Media was mediapartner en doet verslag van het event. Martijn Kregting, hoofdredacteur van Dutch IT Leaders, spreekt op de beursvloer met Ekrem Koç van DataCore. Koç gaat onder meer in op de aanwezigheid van DataCore op Cloud Expo, de nominatie van het bedrijf voor een Dutch IT Award voor Storage Innovator of the Year en focus op duurzaamheid.

Bezoekers zijn op Cloud Expo volledig bijgepraat op de hoogte van de nieuwste innovaties in de IT- en cloud computing-wereld. Het event belicht relevante aspecten van de moderne IT-wereld en toont hoe organisaties kunnen gedijen in technologisch landschap dat continu in beweging is. Met een ruim aanbod aan onderwerpen, exposanten van wereldklasse en een overvloed aan kennisdeling is de Cloud Expo de grootste IT-beurs in Nederland.

Grote namen in de IT-sector waren aanwezig op het event. Denk daarbij aan Microsoft, IBM Cloud, All Cloud, NorthC Datacenters, Veeam, Arrow Nederland, SentinelOne, KPN, NTT, Axians, PQR, Orange Cyberdefence, Fujitsu en Fortinet.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!