Redactie - 05 februari 2024

Cloud Expo 2023: Stefan Collet van Axians over AI voor IT-operations

De tweede editie van Cloud Expo vond in december plaats in Expo Houten. Dutch IT Media was als mediapartner aanwezig om verslag uit te brengen van het event. In deze video spreekt Martijn Kregting, hoofdredacteur van Dutch IT Leaders, met Stefan Collet, Manager Innovation & Business Development bij Axians, over artificial intelligence (AI) voor IT-operations.

De nieuwste innovaties in de IT- en cloud computing-wereld stonden centraal op Cloud Expo, dat ruim 140 exposanten bijeenbracht. Bezoekers konden ruim 130 kennissessies in negen speciale theaters bijwonen. Een breed scala aan onderwerpen, exposanten van wereldklasse en een overvloed aan kennisdeling maakt de Cloud Expo tot de grootste IT-beurs in Nederland. Het event geeft deelnemers inzicht in relevante aspecten van de moderne IT-wereld en laat zien hoe organisaties kunnen gedijen in een continu veranderend technologisch landschap.

De line-up van exposanten op het evenement was opnieuw indrukwekkend; enkele van de grootste namen in de branche waren aanwezig. Denk daarbij aan Microsoft, IBM Cloud, All Cloud, NorthC Datacenters, Veeam, Arrow Nederland, SentinelOne, KPN, NTT, Axians, PQR, Orange Cyberdefence, Fujitsu en Fortinet.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!