Redactie - 16 februari 2024

Alex van den Akker van TD SYNNEX aan het woord op Dutch IT Security Day

De Dutch IT Security Day vond eind vorig jaar plaats in Buitenplaats Kameryck bij Woerden. Bezoekers kregen op het event inzicht in de nieuwste cyberdreigingen, security trends en maatregelen die helpen een organisatie weerbaarder te maken. De redactie van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders gaat in deze video in gesprek met Alex van den Akker, operational specialist cybersecurity bij TD SYNNEX, over zijn presentatie op de Dutch IT Security Day, mogelijkheden voor partners en de manier waarop TD SYNNEX partners ontzorgt.

Dutch IT Media, uitgever van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders, organiseert jaarlijks de Dutch IT Security Day. Op deze dag komt de hele IT-keten samen: IT-beslissers, IT-leveranciers, IT-dienstverleners en IT-distributeurs. Belangrijk, want cybersecurity is een onderwerp dat voor bedrijven in alle sectoren van groeiend belang is. Een cyberaanval kan immers grote impact hebben op de continuïteit van een bedrijf.

Bezoekers van de Dutch IT Security Day doken in de nieuwste trends en toepassingen binnen Cybersecurity. Ook waren diverse experts aanwezig, zoals Erik Westhovens (mede-oprichter Ramsomwared), Fred Streefland (OT en IT security specialist) Patric Versteeg (CISO en erkende Cybersecurity Thought Leader) en Mimoent Haddouti (voorheen CISO Rabobank nu partner bij PwC). Ook konden bezoekers break-out sessies van IT-bedrijven bezoeken en ontdekten ze geavanceerde cybersecurity-oplossingen op de informatiemarkt ofwel de Dutch IT Cybersecurity Marketplace.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!