Redactie - 15 februari 2024

Suzan Sakarya van Jamf aan het woord op Dutch IT Security Day

De Dutch IT Security Day, dat op 21 november 2023 plaatsvond op Buitenplaats Kameryck bij Woerden, was een groot succes. Bezoekers kregen inzicht in actuele security trends, gevaren en ook maatregelen om organisaties weerbaarder te maken. De redactie van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders sprak ter plekke in de aanwezige video studio met Senior Manager Security Sales Suzan Sakarya van Jamf, aanbieder van veilig Mobile Device Management toepassingen voor Apple en Android devices.

Cybersecurity is een steeds belangrijker onderwerp voor bedrijven in alle sectoren. De dreiging van cyberaanvallen is realiteit en kan grote gevolgen hebben voor de continuïteit van een bedrijf. Daarom organiseert Dutch IT Media, uitgever van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders, jaarlijks de Dutch IT Security Day waarbij de hele IT-keten samenkomt: IT-beslissers, IT-leveranciers, IT-dienstverleners en IT-distributeurs.

Bezoekers doken die dag in de nieuwste trends en toepassingen binnen cybersecurity. Ook konden ze experts ontmoeten zoals vooraanstaande sprekers waaronder Erik Westhovens (mede-oprichter Ramsomwared), Fred Streefland (OT en IT security specialist) Patric Versteeg (CISO en erkende Cybersecurity Thought Leader) en Mimoent Haddouti (voorheen CISO Rabobank nu partner bij PwC). Ook konden bezoekers break-out sessies van IT-bedrijven bezoeken en ontdekten ze geavanceerde cybersecurity-oplossingen op de informatiemarkt ofwel de Dutch IT Cybersecurity Marketplace.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!