Redactie - 19 juni 2024

Modern MSP Day brengt MSPs, distributeurs en IT-leveranciers bijeen

De Modern MSP Day 2024 van CloudLunch bij InnStyle in Maarssen bracht onlangs managed service providers, distributeurs en IT-leveranciers bijeen om de laatste trends en toepassingen te bespreken. Team Dutch IT Channel & Dutch IT Leaders was media partner van het event. In deze video spreekt Witold Kepinski, Director Content Dutch IT Channel, met Hans ten Hove (Kaseya - Datto), Klaas van der Kolk (AMD), Sander de Jong (HPE), Fabian Netten (Ingram Micro) en Timon Bergsma (Pax8).

De MSP Day werd geopend door Martijn van Zoeren en Thijs van Hofwegen. Keynote spreker Angelique Schouten gaf de vele aanwezigen inzicht over hoe snel de mogelijkheden van AI zich ontwikkelen en waarom het slim is te investeren in AIOPS.

Verder spraken er tal van andere sprekers. Zo legde Timon Bergsma van Pax8 uit hoe je als MSP kan groeien door de diversiteit in de vraag van je klant kan ondersteunen. Verder waren er vele standhouders en het event werd afgesloten met een gezellige BBQ en netwerkborrel.

Bekijk ook onze eerdere video over de Modern MSP Day, waarin we spreken met Martijn van Zoeren en Thijs Hofwegen van (CloudLunch).

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!