Redactie - 21 mei 2014

Video: 'Succes hostingsector goed bewaard geheim'


"Het internationale succes van de Nederlandse hostingsector is een goed bewaard geheim", zegt Michiel Steltman, directeur van de DHPA. "Daar kunnen we trots op zijn." Dit was een van de thema's tijdens de vierde DHPA Techday in De Fabrique te Utrecht.

Onder het motto “All Hands-on Tech” bood de DHPA samen met de partners een inspirerende dag vol technische innovaties, de beste oplossingen, trending topics, maar ook de mogelijkheid voor bezoekers om zelf aan de slag te gaan. Dit alles afgewisseld met fun én doorspekt met lekker eten en drinken.

“De DHPA vertegenwoordigt de 32 marktleiders in de managed hosting sector. Met haar activiteiten heeft de DHPA in de afgelopen jaren de toon gezet naar de overheid en in de ICT sector. Dat heeft geresulteerd in een groeiende, positieve aandacht voor de Nederlandse digitale infrastructuur en Nederlands huidige sterke positie als datacenter- en hosting land”, aldus Michiel Steltman.

“De jaarlijkse Techday is voor ons één van de manieren om de sector te promoten én branchegenoten met elkaar en de markt in contact te brengen. De DHPA Techday is inmiddels een begrip in de sector. Op de DHPA Techday wisselen we kennis en informatie uit met al onze doelgroepen, en laten we zien hoe het er in de hosting wereld aan toe gaat. Dit doen we samen met onze partners en andere bedrijven in de online industrie.”

Bekijk hier de reportage

(MvdH)


SLTN Vierkant Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant
SentinelOne BN BW 11-09 tm 18-09-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!