Event

Dutch IT Golf Cup

Evenement informatie

Wanneer

van 17 september 2024 tot 17 september 2024

Locatie

Prise D'eau Golf
Tilburg

Dutch IT Channel organiseert op dinsdag 17 september 2024 alweer voor de 11e keer het grootste golftoernooi voor vendors, IT distribiteurs en IT resellers.

Op deze sportieve dag kunt u in een informele sfeer netwerken en nieuwe contacten leggen. Dit golfevent zal wederom plaatsvinden op de prachtige greens van Prise dÉau Golf. De Dutch IT Channel cup staat open voor iedere organisatie die een rol speelt in de IT wereld.
Bedrijven die relaties willen uitnodigen voor dit unieke evenement, kunnen zich als team (flight) inschrijven (4 personen per flight). Let op: er zijn beperkt flights beschikbaar waarbij gewerkt wordt op volgorde van inschrijving en partners voorrang krijgen. Het is mogelijk om in te schrijven voor 18-holes, 9-holes en de clinic.

De mogelijkheden
Volledig verzorgde golfdag op de prachtige baan van Prise D'eau Golf 18 Holes, Golfers per flight (4 personen) € 1.250.-
(voor partners van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders)

9 Holes, Golfers per flight (4 personen) à € 750.- .
(voor partners van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders)

Voor niet partners berekenen wij een tarief van € 1.500,- per flight. Meer flights in overleg Clinic € 175,- per persoon.

Partners* hebben voorrang bij inschrijven

Extra exposure
Alle deelnemende bedrijven krijgen exposure o.a. met publicatie van logo op verschillende uitingen.
Sponsoring van het event (of de clinic) behoort ook tot de mogelijkheden. Een sponsor mag daarnaast golf ballen met logo’s (of andere gimmicks) ter beschikking stellen.

Prijzen
We spelen individueel stableford verdeeld over twee categorieën. De winnaars van de beste flight zullen de felbegeerde Dutch IT-channel wisselbokaal ontvangen. Verder spelen we voor mooie prijzen voor de Neary, de longest drive en maak je kans op een geweldige Hole-in-one prijs. Uiteraard zijn er ook prijzen te winnen door de clinic deelnemers.

Inschrijven
Gezien de verwachte belangstelling is tijdig reserveren gewenst.

Informeer naar alle mogelijkheden bij Peter Reyneveld:
p.reyneveld@dutchitmedia.nl of 06-11884784.