IT Extra bereik pakket

Extra bereik voor jouw unieke content

Extra bereik creëren onder de doelgroep? In samenwerking met onze partner Bambuu Groeimakers bieden wij extra bereik pakketten aan voor jouw content.

Hoe werkt het?

Naast het plaatsen van de content op onze site en de daarbij horende doorplaatsingen, adverteren we met jouw content ook op LinkedIn. Dit doen we uit naam van Dutch IT Channel of Dutch IT Leaders. Door gerichte targeting op LinkedIn bereiken we de juiste doelgroep voor jouw thema. Meer bereik, meer naamsbekendheid en een boost aan het (uit)bouwen van autoriteit.

Pakketten

Basic

Content Boost

Bereik* > 10.000 unieke personen

€ 750,-

Premium

Content Boost

Bereik* > 20.000 unieke personen

€ 1250,-

Professional

Content Boost

Bereik* > 40.000 unieke personen

€ 2500,-

* Geschat bereik o.b.v. gemiddelden in de IT branche

Geïnteresseerd?

Bent je geïnteresseerd of heb je toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Bart Degeling van Bambuu

Bambuu

Bambuu is een strategisch marketingbureau voor MT's met groeiplannen. Wij helpen groeibedrijven aan marketingbeleid dat hout snijdt. (Altijd) vanuit slimme strategie, tot strakke regie en snaarstrakke executie.

Website
: www.bambuu.nl
Telefoon
: 085 210 47 47

IT MARKETING AUDIT

Naast extra bereik voor jouw content, bieden wij in samenwerking met Bambuu ook de IT Marketing Audit aan. Hiermee beschik je in één week over een kraakhelder inzicht in jullie marketing & branding performance. Een maatwerk traject wat resulteert in concrete adviezen waar jullie zelf of met hulp van Bambuu, direct mee aan de slag kunnen.