Redactie - 16 juli 2014

Cursus iPad voor professionals

 

De iPad is in rap tempo bezig de laptop en de PC te verdringen. Medewerkers nemen een iPad mee naar het werk om het te gebruiken. Dit brengt een andere manier van werken mee en heeft ook consequenties voor uw organisatie en IT afdeling. Hoe houdt U grip op uw documenten en de beveiliging ervan. Wij kunnen U een eind op weg helpen door U te vertellen welke consequenties er zijn en uw medewerkers te leren de iPad te gebruiken op een professionele en verantwoorde manier. Veel gebruikers zien de iPad als een handig instrument om even snel het web te surfen of de email te checken. Maar voorzien van de juiste App’s is de iPad onderweg een prima vervanging van de laptop of de PC

Cursus opzet

Deze inspirerende cursus richt zich op gebruikers die hun iPad beroepsmatig willen gebruiken.

Want zou het niet geweldig zijn als je voor beroep of baan nog uitsluitend met je iPad op stap kon gaan? Geen laptop meer meesjouwen? Onderweg vergaderen, documenten bewerken met collega’s of je administratie bijwerken? Voorzien van de juiste kennis gaat dit lukken!

Tijdens de cursus de iPad op je werk, leer je in een dag je iPad in te zetten als krachtig zakelijk gereedschap op kantoor en onderweg. Hoe zit het precies documenten in de Cloud? Wat zijn essentiële apps voor zakelijk gebruik en hoe kan je de iPad integreren met je PC, laptop, een smartphone en de server op je werk? Hoe beheer je als organisatie deze smart devices en hoe regel je dat je documenten en dossiers veilig zijn. Hoe haal je meer uit de tablet tijdens vergaderingen en natuurlijk wil je weten hoe je de iPad kunt gebruiken voor het geven van een flitsende presentatie.

Kosten

De training is hands-on. Deelnemers dienen een eigen iPad mee te nemen. De kosten bedragen €325 ex. BTW. 
De aanvang is om 10 uur. De cursus is om 16.30 afgelopen.

Doelgroep

Iedereen die zakelijk een iPad gebruikt: account managers, consultants, docenten, artsen, overheid, raadsleden, bestuur, directie.

Docent

De docent is een Apple Certified Professional die zijn sporen in de IT ruimschoots verdiend heeft. Hij adviseert organisaties hoe ze optimaal en veilig gebruik kunnen maken van moderne mobiele apparaten, zoals iPads.

Cursus overzicht, klik hier

Aanmelden via: http://nl.zycko.com/nieuws/evenementen/event/workshop-ipad-voor-professionals-juli/

Datum: woensdag 16 juli 2014
Tijd: 10:00 – 16:30 Inclusief lunch
Locatie :
Zycko Benelux
Burg. Stramanweg 102-C
1101 AA - Amsterdam

Nb Eigen Ipad meenemen

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!