Redactie - 27 mei 2015

Tweede Nutanix shape up your datacenter event

Op 16 Juni 2015 organiseert Nutanix voor de tweede keer het Shape Up Your Datacenter seminar in Amsterdam in het Olympisch Stadion.

Gedurende de middagseminar wordt door Martijn Bosschaart ingegaan op de starre en complexe datacenterinfrastructuur van vandaag en hoe IT-organisaties zich kunnen ontdoen van overbodig ‘vet’, zoals complexiteit en inefficiënties die de snelheid van IT-delivery omlaag halen.

Gartner heeft becijferd dat in 2017 ruim 50 procent van de aan te schaffen infrastructuur zal bestaan uit hyper-converged infrastructuur. Deze relatief nieuwe datacenterarchitectuur neemt een steeds grotere rol in bij veel organisaties.

Tijdens het op eindgebruikers georiënteerde seminar wordt tevens een assessment aangeboden wat vertaald zal worden in een pragmatisch stappenplan en advies rondom mogelijke strategieën om het datacenter weer in ‘shape’ te krijgen, samen met een paar custom Nutanix Nike schoenen om ook persoonlijke fitness onder de aandacht te brengen.

Als gastspreker zal Radmilo Soda (bekend van het televisieprogramma 'Obese') de importantie van personal fitness toelichten en 15 gesigneerde boeken uitreiken onder de aanwezigen.

Deelname is gratis voor eindgebruikers. Meer info en inschrijven op https://www.eventbrite.com/e/tickets-shape-up-your-datacenter-in-amsterdam-16833253715

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!