Wouter Hoeffnagel - 26 april 2016

Welke mogelijkheden biedt SharePoint op het gebied van Site en User management?

Welke mogelijkheden biedt SharePoint op het gebied van Site en User management? image

QS Solutions organiseert op donderdag 12 mei van 11:00 tot 12:00 uur het webinar ‘Site en User Management in SharePoint’. Tijdens het webinar wordt u volledig bijgepraat over de mogelijkheden die SharePoint u biedt op het gebied van Site en User Management.

Bij SharePoint gebruikers komt QS Solutions drie grote uitdagingen tegen:

  • Medewerkers willen zelfstandig sites aanmaken en daarin samenwerken met de juiste personen; zowel interne collega’s als externe partners en klanten.
  • De IT-afdeling wil real-time inzicht hebben in de verleende toegangen en rechten en ervoor zorgen dan verouderde rechten ingetrokken worden.
  • Organisaties willen in staat zijn grote hoeveelheden sites geautomatiseerd aan te maken en daarbij automatisch de juiste rechten en toegangen uit te delen, bijvoorbeeld voor een grote projecten-afdeling.

Vanuit onze professionele?webinarstudio?in Capelle aan den?IJssel laten?Tom Brand en Omid Tansaz u zien hoe u sites en users eenvoudig kunt beheren, externen toegang kunt verlenen zonder de controle te verliezen en een grote hoeveelheid sites geautomatiseerd kunt uitrollen vanuit een ERP of CRM pakket.

Wilt u controle op uw sites en users en daarbij medewerkers de snelheid en eenvoud te geven die ze wensen? In een uurtje bent u op de hoogte van de mogelijkheden. Schrijf u hier in voor het webinar. Deelname is gratis. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!