Wouter Hoeffnagel - 28 maart 2024

Kom naar Jamf Nation Live Amsterdam op 13 juni 2024

Jamf organiseert Jamf Nation Live Amsterdam op 13 juni 2024, dat plaatsvindt in PHIL Haarlem. Experts belichten diverse onderwerpen, waaronder het beheer en de beveiliging van Apple-apparatuur. Denk echter ook aan het hanteren van een Bring Your Own Mac (BYOM)-device, waarmee werknemers op kantoor hun eigen Mac gebruiken.

Kom naar Jamf Nation Live Amsterdam op 13 juni 2024 image

Daarnaast kunnen bezoekers terecht op de Technology Partner Expo, waar zij onder meer kunnen netwerken met experts van de Jamf Marketplace. Op de Technology Partner Expo ontdek je meer over het creëren van de beste Apple-ervaring in je organisatie met behulp van tools die integreren met het Jamf platform of dit platform uitbreiden.

Het event biedt ten opzichte van voorgaande edities meer round tables en meer gelegenheid om in kleinere groepen over onderwerpen discussiëren.

Programma

Jamf deelt binnenkort meer informatie over het programma van Jamf Nation Live Amsterdam. Ook komt een app beschikbaar waarmee bezoekers hun dag vooraf kunnen plannen en onder meer een stoel aan een roundtable kunnen reserveren.

Deelname aan het event is gratis. Meld u nu aan.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!