Redactie - 10 januari 2013

Weer Nederlandse Gartner-analyst aangesteld


Op 1 januari is Frank Buytendijk aangetreden bij Gartner Research, waar hij als Research Vice President (VP) gaat bijdragen aan de wereldwijde research agenda voor informatiemanagement. Frank’s specialisaties zullen gaan om informatiemanagement strategie, en semantische technologie. Buytendijk was al eerder bij Gartner Research werkzaam,  tussen 2001 en 2006. Destijds richtte hij zich op business intelligence en prestatiemanagement. In de tussentijd was hij VP Corporate Strategy by Hyperion, als VP & Fellow bij Oracle wereldwijd verantwoordelijk het thought leadership programma, en de laatste jaren chief marketing officer bij het Nederlandse softwarebedrijf Be Informed.
 
Marc Swartjes, als Regional Vice President verantwoordelijk voor Gartner Benelux, zegt: “We zijn erg blij met de terugkeer van Frank Buytendijk bij Gartner. Informatiemanagement is een erg belangrijk thema bij middelgrote en grote bedrijven in de Benelux. Alhoewel Frank wereldwijd wordt ingezet, heeft Frank ook in zijn eigen regio een erg goed reputatie, door zijn boeken, columns en presentaties.”
 
Frank Buytendijk voegt daar aan toe: “Informatie is een van de belangrijkste productiefactoren geworden. Bedrijven kunnen nog steeds fors concurrentievoordeel halen uit het juiste gebruik van de informatie. Ik ben er trots op het vakgebied te kunnen helpen vormgeven. Daarbinnen ben ik ook erg geinteresseerd in de inzet van nieuwe en innovatieve technologie.”


Simac BW vierkant week 50 tm 52-2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Comstor BW en BN 5 dec tm 17 dec 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!