Redactie - 11 november 2015

Nederlandse ambassadeur opent Gartner Holland House

Dinsdagavond 10 november opende Matthijs van Bonzel, de Nederlandse ambassadeur in Spanje, het traditionele Holland House tijdens Gartner Symposium/ITXpo.

In zijn welkomswoord vestigde hij de aandacht op de groeiende IT-activiteiten in Spanje, en de mogelijkheden voor IT-bedrijven om in dat land zaken te doen. Zowel de ambassade in Madrid als het Netherlands Busines SUpport Office in Barcelona zijn die ondernemers daarbij behulpzaam.Eerder die dag was de ambassadeur aanwezig bij de Nederlandse public sector-lunch, en bezocht hij de ITXpo om kennis te maken met de daar aanwezige bedrijven. 

Vanwege de voortdurende groei van het Benelux Beach House de afgelopen jaren hadden België en Luxemburg dit jaar een aparte country reception, en werd Shoko dinsdagavond bevolkt door enkele honderden Nederlandse executives die van gedachten wisselden over de trends die Gartner deze dagen aan ze heeft voorgelegd. Executive People was als media- en eventpartner verantwoordelijk voor de organisatie van zowel het Holland House als de BeLux-party. Executive People hoste tevens de Nederlandse analistensessie hosten, met als thema De CIO Draait Door.

Bekijk de video van de opening van het Holland House.

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023
ALSO BN start week 21

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!