Wouter Hoeffnagel - 21 februari 2018

Workday opent kantoor in Zuid-Afrika

Workday opent kantoor in Zuid-Afrika image

Workday opent een nieuw kantoor in Johannesburg, Zuid-Afrika. Hiermee is het bedrijf nu actief in 14 landen in de EMEA-regio: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland.

Workday werd opgericht in 2005. Het bedrijf levert enterprise cloud applicaties voor financiele toepassingen en human resources (HR). Workday heeft als doelstelling de klant opnieuw centraal stellen bij de ontwikkeling van bedrijfssoftware.

Wereldwijd maken meer dan 1.900 klanten gebruik van Workday voor hun financieel en hr-beheer. Veel van die bedrijven doen zaken in EMEA, waar Workday dan ook succesvol is. De opening van het kantoor in Johannesburg is een volgende stap in die ontwikkeling.

Op de foto van links naar rechts: ?Regional Sales Manager South Africa bij ?Workday Duncan Hardcastle, medevoorzitter van Workday Phil Wilmington, Regional Director UK bij Workday Carolyn Horne, President EMEA & APJ bij Workday Gonzalo Benedit en Regional Director RSA bij Workday Zuko Mdwaba

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!