Witold Kepinski - 23 december 2019

Capgemini levert via BPO deal wereldwijd SAP Enable Now

Capgemini levert via BPO deal wereldwijd SAP Enable Now image

Als partner van SAP heeft Capgemini een wereldwijde BPO-overeenkomst (business process outsourcing) getekend met SAP. Hierdoor kan het zijn klanten de SAP Enable Now oplossing aanbieden, een trainings- en ontwikkelingsplatform voor clouddiensten. Met deze oplossing kan Capgemini de medewerkers van klanten ondersteunen met permanente educatie om zo hun vaardigheden tijdens digitale transformatietrajecten te verbeteren aldus Capgemini.

Elisabetta Spontoni, Vice President en Global Head of SAP Operations bij Capgemini: "We zijn verheugd over het feit dat we onze samenwerking met SAP hebben uitgebreid en vanaf nu de SAP Enable Now oplossing aan onze klanten kunnen leveren. Opleiding van medewerkers wordt over het algemeen gezien als een eenmalige investering door bedrijven, maar met deze overeenkomst willen we dit veranderen door een continue dienstverlening op langere termijn te kunnen aanbieden. We verwachten dat er de komende 5 jaar meer dan 50.000 gebruikers per jaar worden aangemeld voor onze Education enablement managed services".

SAP Enable Now is een moderne manier van contentontwikkeling en micro-learning. Het heeft geavanceerde prestatie-ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Dit helpt de productiviteit van medewerkers te verbeteren, nieuwe platforms te implementeren en de gebruikerservaring te verbeteren. Door de aanpak op maat kan er aan een verscheidenheid van wensen tegemoet worden gekomen. Gebruikers kunnen zich blijven ontwikkelen door middel van content die continu wordt verbeterd. Dit levert veel toegevoegde waarde voor zowel de medewerker als de organisatie.

"We zijn blij dat Capgemini als eerste strategische partner wereldwijd SAP Enable Now heeft gekozen om de medewerkers van hun klanten trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden op maat te bieden, zodat ze zeker zijn van een volledige toepassing en maximale productiviteit van SAP-technologie. De gecombineerde kracht van het SAP Enable Now Framework, in combinatie met Capgemini's change managementvaardigheden, stelt Capgemini in staat om de SAP-gebruiker te helpen productief te zijn", zegt Molly Bazemore, SAP Global Head of Training and Enablement.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!