Redactie - 12 augustus 2020

ARP Summer IT Café: vier expert IT webinars onder het mom van Beers & Bites

ARP Summer IT Café: vier expert IT webinars onder het mom van Beers & Bites image

ARP organiseert de komende weken vier webinars onder het mom van Beers & Bites. Een interessante, leerzame én laagdrempelige manier om ook in de vakantieperiode meer te weten te komen over relevante onderwerpen zoals Endpoint Security, Intelligent Datacenter, Security Infrastructuur en Activity Based Working? Sluit elke dag aan voor een ander onderwerp waarbij experts van SentinelOne, Fortinet, HPE en GoBright hun inzichten delen over de laatste trends en ontwikkelingen.

Afbeelding1.png

Lees hieronder welke webinars ARP organiseert en wanneer ze plaatsvinden. Als je deelneemt aan twee of meer webinars ontvang je een heerlijk ‘Beers & Bites’ pakket.

Meld je nu hier aan!

Hoe zorg je voor een waterdichte beveiliging van je endpoints?

25 augustus | 14.00u – 15.00u

Bestaande anti-virusoplossingen zijn vaak verouderd en beschermen werkplekken binnen en buiten jouw bedrijfsomgeving niet voldoende. Hoe zorg je dan toch voor een waterdichte beveiliging van al je endpoints? Samen met Sjoerd de Jong van Sentinel One laat ARP je kennismaken met een endpoint protection platform dat jouw organisatie beschermt op basis van gedrag én inzicht biedt in de mogelijke gevolgen van een ransomware aanval.

Hoe integreer je jouw complete security infrastructuur op één platform?

27 augustus | 14.00u – 15.00u

Security-oplossingen zijn vaak op zichzelf staande oplossingen die nauwelijks met elkaar integreren. Zou het niet ideaal zijn om je gehele security-omgeving vanuit één dashboard te kunnen beheren? Of het nou gaat om Next Generation Firewalls, Mail Security, Network Access Control of Endpoint Security. Samen met Mario Maas van Fortinet laat ARP zien hoe je verschillende oplossingen naadloos op elkaar aansluit en daarmee het complete security-level van jouw organisatie verhoogt.

Hoe zorg je voor een ‘corona proof’ werkplek op kantoor?

1 september | 14.00u – 15.00u

We gaan langzaamaan weer terug naar kantoor. Maar hoe ziet de werkplek er na deze bizarre tijd uit? Hoe zorg je ervoor dat er niet te veel mensen op kantoor zijn en dat alle werkplekken goed genoeg worden schoongemaakt? En hoe weten medewerkers zeker dat er een bureau voor hen beschikbaar is? Samen met Chris Wiegeraad van GoBright, beantwoord ARP deze vragen en laten ze zien hoe je medewerkers van een ‘corona proof’ werkplek voorziet.

Hoe voorspelbaar is jouw datacenter?

3 september | 14.00u – 15.00u

Last van plotselinge storingen in je datacenter die je bedrijfscontinuïteit onderbreken? Zonde, want dit kun je voorkomen met voorspellende analyses op basis van AI en Machine Learning. Samen met Rocky Makkinje van HPE vertelt ARP hoe je een intelligent en autonoom data center creëert.

Ben jij er 25 & 27 augustus – 1 & 3 september bij? Schrijf je dan nu hier in!

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!