Witold Kepinski - 21 april 2021

VMware ondersteunt Anywhere Workforce met nieuwe propositie

VMware ondersteunt Anywhere Workforce met nieuwe propositie image

De manier waarop we werken is in het afgelopen jaar voorgoed veranderd. En nu steeds meer bedrijven de voordelen van werken op afstand zien, willen ze meer doen dan dit slechts ondersteunen. Ze willen echte gedistribueerde bedrijven worden die vanaf elke locatie kunnen werken. Om deze verandering te begeleiden introduceert VMware zijn Anywhere Workspace, een oplossing die is ontworpen om bedrijven te helpen hun werknemers betere en veiligere gebruikerservaringen te kunnen bieden, ongeacht waar zij zich bevinden.

“Werk draait om wat je doet, niet om waar je het doet. Bedrijven zijn opnieuw aan het ontdekken waar en hoe teams samenwerken en innoveren. Het is daarbij belangrijk dat ze meer doen dan alleen transformeren. Ze moeten hun mindset veranderen en een digital-first cultuur creëren waarin de gebruikerservaring op de eerste plaats komt”, zegt Erik de Geus (foto), Senior Regional Director Benelux van VMware. “Met deze nieuwe manier van werken in gedachten hebben we VMware Anywhere Workspace ontwikkeld. Het zal bedrijven helpen om sterker, meer gefocust en flexibeler te worden.”

Maak kennis met VMware Anywhere Workspace
VMware Anywhere Workspace ondersteunt de anywhere workforce door de frictie die vaak tussen IT-systemen en werknemers ontstaat weg te nemen. Dit zorgt voor betere gebruikerservaringen en een bredere, effectievere beveiliging. Dit alles tegen lagere kosten en minder operationele overhead.

VMware Anywhere Workspace helpt klanten:

  • De employee experience overal te beheren zodat werknemers effectiever hun werk kunnen doen en productiever zijn. Het biedt hen een geweldige gebruikerservaring en consistente prestaties op elk device, vanaf elke locatie, via elk netwerk. Bovendien verbetert het de dienstverlening van IT naar gebruikers toe.
  • De gedistribueerde edge te beveiligen met bredere en effectievere beveiliging. Hierdoor heeft elke gebruiker vanaf elk device toegang tot elke app. De Zero Trust-aanpak van VMware combineert netwerkbeveiliging naar de edge met endpoint beveiliging en management.
  • De workspace te automatiseren zodat IT niet alleen eenvoudiger, responsiever en efficiënter is, maar ook moderner. Hierdoor kunnen bedrijven zich concentreren op de resultaten die ze willen behalen, in plaats van op de werkzaamheden die ze moeten uitvoeren. Dit alles wordt ondersteund met intelligent beheer van workflows, compliance en prestaties.

Anywhere Workspace-technologieën
VMware Anywhere Workspace combineert de voordelen van drie toonaangevende oplossingen:

  • VMware Workspace ONE biedt uniform endpoint management, desktop- en app-virtualisatie en verschillende oplossingen voor de employee experience, productiviteit en beveiliging.
  • VMware Carbon Black Cloud biedt cloud-native endpoint- en workload-bescherming.
  • VMware SASE combineert SD-WAN-mogelijkheden met door de cloud geleverde beveiligingsfuncties, waaronder cloud web security, zero trust-netwerktoegang en firewalling. Deze mogelijkheden worden as-a-service aangeboden via een wereldwijd netwerk van points of presence (PoP’s).

VMware Anywhere Workspace integreert deze oplossingen en in de komende tijd zullen er nog meer volgen. Te denken valt aan:

  • Integratie van Carbon Black Cloud en Workspace ONE, zodat fysiek en virtueel endpoint management en beveiligingsmogelijkheden samenkomen.
  • Integratie van Workspace ONE en SASE-diensten (VMware SD-WAN, Work from Home networking, VMware Secure Access) om zero trust network access (ZTNA) te bieden via wereldwijd geïmplementeerde PoP’s.

Deutsche Telekom, klant van VMware, is een Duits wereldwijd IT-diensten- en adviesbureau. Florian Mösch, senior executive program manager: "Ik verwacht geen dramatische verandering in de huidige, gedistribueerde werksituatie, maar eerder aanpassingen ervan. Het is bijvoorbeeld niet waarschijnlijk dat werknemers voor vijf dagen per week terugkeren naar kantoor, maar misschien één keer per week of tweewekelijks. Oplossingen zoals VMware Anywhere Workspace zullen het voor organisaties gemakkelijker maken om de keuze van werknemers te ondersteunen, terwijl de productiviteit en de samenwerkingscultuur behouden blijven.”

Beschikbaarheid
De oplossingen waaruit VMware Anywhere Workspace bestaat, zijn vanaf vandaag beschikbaar. De Cloud Web Security-service voor VMware SASE is beschikbaar in de zomer van 2021.

Meer informatie op 5 mei
Op 5 mei organiseert VMware een gratis online evenement - Leading Change: Build Trust with the Anywhere Workspace - waar specialisten bespreken hoe organisaties het nieuwe normaal kunnen omarmen en kunnen transformeren in veilige, overal aanwezige organisaties.

Meer informatie en registratie via: www.vmware.com/anywhere-workspace-event

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!