Redactie - 11 januari 2022

Strategisch Partnership QBS Group en 1ClickFactory met Plataan

Strategisch Partnership QBS Group en 1ClickFactory met Plataan image

Plataan, gevestigd in Hasselt, België en QBS Group, met hoofdkantoor in Leusden, Nederland heeft aangekondigd dat ze hun krachten zullen bundelen met ingang van januari 2022. QBS Group heeft een meerderheidsbelang verworven van Plataan. Deze transactie is een belangrijke stap in de strategie van QBS Group om het portfolio van partner services te versterken. Het past perfect in de visie van QBS Group om de grootste community en expertisecentrum te worden voor elke Dynamics professional ter wereld, aldus betrokken partijen,

De groeicijfers van Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC) SaaS laat zien dat het steeds belangrijker wordt dat Dynamics-partners bekwaam worden in de Dynamics 365 Business Central competenties, vaardigheden en kennis. De enorme groei van Business Central komt ook tot uiting in de versnelde instroom en het aantal certificeringen van nieuwe Business Central professionals in het “Business Centraal Booster” Trainingsprogramma. Dit programma is een onlineprogramma met praktische oefeningen, onder begeleiding van een ervaren gecertificeerde trainer. Naast de Booster-programma's voor Dynamics Business Centraal biedt Plataan trainingen aan voor Microsoft Power Platform, Office 365 en de Customer Engagement-workloads.

"We beschouwen Plataan als een toonaangevende strategische trainingspartner voor onze community van huidige en toekomstige Dynamics-partners. De ambitie van Plataan om all-inclusive online competentieprogramma's te bouwen voor Dynamics-partners past perfect bij onze unieke set van technische diensten op het gebied van Business Central, F&O, PowerApps en Customer Engagement en onze expertise in traditionele en CSP (Cloud)-licenties. We kijken allemaal uit naar een geweldige samenwerking met meerdere voordelen voor onze partnergemeenschap", aldus Louis Rustenhoven, CEO QBS Group & 1ClickFactory.

"Beide bedrijven zijn partnergerichte organisaties. Beiden hebben een ‘Microsoft Dynamics only’-strategie. Geen enkele andere distributeur met toegevoegde waarde in het wereldwijde Microsoft-kanaal kan dit claimen. Ons (digitale) trainingsaanbod gecombineerd met de unieke vaardigheden van QBS group & 1ClickFactory samen, plus hun brede internationale distributienetwerk zorgen voor een geweldige match! De Dynamics-partnergemeenschap kan van ons een nog aantrekkelijker trainingsaanbod verwachten, inclusief aanbiedingen rond het domein van Dynamics 365 Finance & Supply Chain en Power Platform", zo besluit Vincent Bellefroid, Partner Plataan.

Cloudian BW - week 11/12-2023 Commvault BW 30-05 tm 07-06-2023
ALSO CTV BW 23-05-2023 t/m 30-05-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!