Witold Kepinski - 24 februari 2022

Checkdone IT kiest voor Back-up en Disaster Recovery van Fundaments

Checkdone IT kiest voor Back-up en Disaster Recovery van Fundaments image

Fundaments, een Cloud-provider voor MSP’s en IT-dienstverleners in Nederland, start een strategisch partnership met Checkdone IT uit Schijndel. Vanuit de ambitie om altijd de best passende IT security-diensten te adviseren en realiseren, heeft Checkdone IT gekozen voor Back-up as a Service en Disaster Recovery as a Service van Fundaments.

Met deze diensten maakt Checkdone IT haar portfolio compleet op het gebied van recovery in het geval van een security-incident.

Hans van Aalst, Founder en Managing Director bij Checkdone IT: “Fundaments vult ons met haar Back-up en Disaster Recovery diensten uitstekend aan in onze missie om onze klanten alle facetten te kunnen bieden op het gebied van IT-security”. Door deze BaaS- en DraaS-diensten zijn onze klanten in staat om, in het geval van een calamiteit, weer snel door te werken zonder dat iemand iets van de onderbreking merkt.” Eduard Keijzer, Partner Manager bij Fundaments: “Het is ontzettend mooi dat we het portfolio van Checkdone IT op deze manier kunnen aanvullen. Daarnaast is er sprake van een prettige samenwerking waarin we veel voor elkaar kunnen betekenen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!