Witold Kepinski - 19 april 2022

Oracle ME biedt employee experience platform

Oracle ME biedt employee experience platform image

Oracle heeft Oracle ME aangekondigd, een platform voor medewerkerservaring (employee-experience) om organisaties te helpen de betrokkenheid van medewerkers te vergroten en het succes van medewerkers te verzekeren.

Oracle ME maakt deel uit van Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM) en stelt HR- en bedrijfsleiders in staat om de communicatie in de hele organisatie te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen door werknemers te begeleiden bij complexe taken en het behoud van talent te verbeteren door een meer ondersteunende en vertrouwde omgeving op het werk te ontwikkelen, aldus Oracle.

Oracle ME biedt volgens de leverancier een betere manier van werken door contextuele en begeleide ervaringen te bieden die de relaties op de werkplek versterken en werknemers in staat stellen om continue feedback te geven aan hun managers.

Oracle ME stelt managers ook in staat om realtime werknemerssentiment te volgen en erop te reageren, terwijl het HR-teams helpt om gepersonaliseerde werknemerscommunicatie te leveren en hun hele personeelsbestand te ondersteunen met directe toegang tot de tools die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben.

Oracle ME is een open platform dat zich uitstrekt over de Oracle Fusion Cloud Applications Suite. Het maakt ook verbinding met en automatiseert processen met systemen van derden en werkt via meerdere kanalen, zoals e-mail, sms, webbrowser, samenwerkingstools en videoconferenties.

HR-teams en bedrijfsleiders kunnen eenvoudig wijzigingen binnen Oracle ME beheren om zich aan te passen aan de veranderende werkomgeving zonder dat er IT-ondersteuning nodig is, waardoor het gemakkelijker wordt om werknemerservaringen te bieden die de unieke cultuur van een bedrijf weerspiegelen, aldus Oracle.

Lees meer details over Oracle ME hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!