Wouter Hoeffnagel - 06 maart 2023

Copaco Cloud integreert Cloud Cost Management-oplossing van C-Facts

Copaco Cloud integreert Cloud Cost Management-oplossing van C-Facts image

Copaco Cloud voegt de Cloud Cost Management-oplossing van C-Facts als added-value-service toe aan het portfolio. De SaaS-oplossing geeft Copaco Cloud-partners inzicht in hun cloudgebruik en -kosten via een dashboard.    

Het dashboard van de Cloud Cost Management-oplossing geeft Copaco Cloud-partners onder meer inzicht in het cloudgebruik. Partners en eindklanten houden hierdoor controle en kunnen zo optimalisaties doorvoeren. Dit resulteert in een efficiënter gebruik van clouddiensten en concrete kostenverlaging.   

Kosten koppelen aan de juiste post

Het koppelen van cloudkosten aan de correcte post, wordt vaak als lastig ervaren. Via het overzichtelijke dashboard kunnen eindklanten eenvoudig kosten koppelen aan verschillende landen, organisaties, afdelingen, projecten en applicaties. Dit zorgt voor beter inzicht in de cloudkosten. Copaco en C-Facts melden dat de oplossing binnen 24 uur in gebruik kan worden genomen.
 
“Deze innovatieve oplossing van C-Facts voegt duidelijk meerwaarde toe aan ons Copaco Cloud-platform. Met de nieuw verkregen inzichten kunnen partners en eindklanten hun cloudomgeving efficiënt inrichten en gericht kosten besparen”, aldus Rick van den Hoogenhof (op de foto met grijs colbert), manager Copaco Cloud. Martijn van Zoeren (op de foto met blauw colbert), directeur C-Facts: “Copaco kan als leading Clouddistributeur nu een Cloud Cost Management-dienst aan hun partners leveren die de cloudkosten overzichtelijk en verwerkbaar maakt. Er is duidelijk veel vraag naar onze multi-cloudoplossing en door de samenwerking met Copaco kunnen we sneller groeien in de België, Nederland en Luxemburg.”  

De Cloud Cost Management-oplossing van C-Facts ondersteunt zowel Microsoft Azure, Microsoft 365, AWS, Oracle Cloud, Google Cloud en VMware-platformen zoals Copaco VMware Cloud.  

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!