Wouter Hoeffnagel - 14 maart 2023

Ingram Micro breidt DCIS-assortiment uit met Legrand

Ingram Micro breidt DCIS-assortiment uit met Legrand image

Ingram Micro breidt zijn distributieovereenkomst met Legrand voor de Nederlandse mark uit. Het neemt als onderdeel hiervan een extra productiegroep van Legrand op in zijn DCIS-assortiment.

Het gaat om de 1-phase UPS modellen onder de Legrand brand. Al eerder waren de Legrand merken Minkels en Raritan beschikbaar via Ingram Micro. Met deze uitbreiding krijgen partners toegang tot een breder portfolio van Legrand. “Als fabrikant is het hebben van goede distributiepartners cruciaal voor ons bestaansrecht. Ingram Micro heeft een hele sterke positie in de wereldwijde markt, samenwerken is daarom een no-brainer voor ons”, aldus Gert Jan Spinhoven, Commercieel Directeur Legrand Nederland.

André van Oosten, Sr. Business Unit Manager Ingram Micro: “Deze kwalitatief hoogstaande producten zijn een waardevolle aanvulling op ons DCIS portfolio. De naadloze integratie met de overige Legrand branded producten enerzijds en de ambitie van Legrand op de mondiale milieuvraagstukken anderzijds hebben deze keuze in positieve zin beïnvloed. We kijken uit naar een waardevolle samenwerking, mede gedreven door het vernieuwde partnermodel van Legrand”.

Lees ook het artikel: 'Ingram Micro en Legrand spreken dezelfde taal' met André van Oosten van Ingram Micro en Gert Jan Spinhoven van Legrand. Daarin vertellen wat ze partners gezamenlijk kunnen bieden.

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 Arctic Wolf BW vierkant
Arctic Wolf BW gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!