Martijn Kregting - 27 maart 2023

IT-dienstverlener delaware wereldwijde platinum reseller SAP

IT-dienstverlener delaware wereldwijde platinum reseller SAP image

IT-dienstverlener en reseller delaware breidt zijn partnerschap met SAP uit. SAP erkent delaware als wereldwijde platinum reseller, de hoogste status die een reseller kan behalen. Sinds zijn oprichting twintig jaar geleden groeide delaware uit tot een specialist in IT- en management consulting met vestigingen in 19 landen. Delaware voldoet naar eigen zeggen aan de strenge selectiecriteria en is nu één van de elf SAP Platinum Partners wereldwijd.

Eric Hiernaux, Managing Director bij delaware International, ziet de status van global platinum reseller als "ultieme erkenning van alles wat we hebben bereikt sinds onze oprichting.” De focus van de IT-dienstverlener en reseller ligt volgens Hiernaux op het creëren van meerwaarde met de SAP-technologieën voor klanten in verschillende sectoren. “Daar hebben we veel ervaring mee. Het behalen van de platinum-status zal onze naamsbekendheid immens versterken in alle landen waar we actief zijn. Daarnaast zal het ook de groei van delaware verder versnellen.”

Grote inzet

Cathy Daum, Senior Vice President Global Partner Organization bij SAP, onderstreept het belang van de samenwerking met delaware. “Wereldwijde platinum resellers voorzien het product, het platform en de specifieke expertise waarmee organisaties kunnen evolueren naar de best mogelijke bedrijfsvoering. delaware toonde daarbij altijd al een grote inzet om te groeien met SAP. De uitnodiging om een SAP platinum partner te worden, is voor delaware een oprechte erkenning van hun status als een succesvolle, wereldwijde reseller.”

Doe mee met Dutch IT Cloud Survey 2023 BW vierkant tot 31 mei 2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
AWS Summit Amsterdam liggend Nieuwsbrief  tm 31 mei 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!