Martijn Kregting - 27 maart 2023

ALSO belicht AI, IoT en cloud-vragen voor kanaal tijdens ALSO CTV

ALSO belicht AI, IoT en cloud-vragen voor kanaal tijdens ALSO CTV image

Hoe kan ik IoT of AI-oplossingen implementeren bij mijn klanten? Wat is de ideale oplossing met betrekking tot cloud setup voor hen? En hoe gaan we om met de voortdurend nieuwe milieu- en supply chain regelgevingen? Deze vragen wil IT-distributeur ALSO voor CSP- en MSP-professionals beantwoorden tijdens het ALSO CTV evenement op 15 juni in Nieuwegein. Het evenement biedt volgens de distributeur niet te missen inzichten en informatie onder het motto ‘Leading the way’.

Tijdens het eerste live evenement sinds het einde van de lockdown-maatregelen presenteert ALSO - samen met leveranciers - ideeën, producten en oplossingen voor de vele taken en uitdagingen waar het IT-kanaal momenteel voor staat. De focus ligt daarbij op onderwerpen die bijdragen aan de IT-infrastructuur van de toekomst, zoals duurzaamheid in IT en het nieuwe werken.

"We kijken er erg naar uit om onze klanten fysiek weer te ontmoeten", zegt Marc Nijhof, CCO van ALSO Nederland. "Ons doel is om nieuwe ideeën te delen en praktische ondersteuning te bieden aan onze partners, door samen met hen de weg te wijzen naar een duurzaam en succesvol kanaal. We laten zien hoe resellers kunnen profiteren van de laatste IT-trends en welke stappen we moeten nemen om onze eindklanten de moderne, cloud-gebaseerde IT-oplossingen te bieden die ze van ons verwachten. We kijken uit naar een inspirerende dag en veel goede gesprekken met oude en nieuwe partners."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!