Floris Hulshoff Pol - 21 september 2022

Salesforce pakt uit met nieuwe innovaties en partnerships

Salesforce pakt uit met nieuwe innovaties en partnerships image

Tijdens het jaarlijkse tech-event Deamforce van Salesforce in San Francisco zijn er diverse aankondigingen gedaan. Zo zijn Salesforce en WhatsApp, de populairste berichtendienst ter wereld, een nieuw strategisch partnerschap aangegaan. Dit stelt Salesforce-klanten in staat met hun klanten te verbinden en nieuwe ervaringen via WhatsApp te bieden.

WhatsApp-first business messaging zal alle uitgebreide mogelijkheden van het bedrijf leveren en zorgen voor moderne, handige, geïntegreerde en gepersonaliseerde ervaringen tussen mensen en bedrijven, wereldwijd. Deze integratie zal de manier waarop merken communiceren met consumenten in verkoop-, service- en marketingactiviteiten compleet transformeren. Bedrijven kunnen bovendien hun klanten rechtstreeks activeren via het gloednieuwe Salesforce Genie. Dit is een nieuw dataplatform dat 's werelds eerste real-time CRM mogelijk maakt dat naadloze, sterk gepersonaliseerde ervaringen biedt voor verkoop, service en marketing.

Met de nieuwe integratie kunnen merken eenvoudig hun ervaring aanpassen om op een snelle, eenvoudige en persoonlijke manier in contact te komen met hun klanten om vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en producten te promoten en te verkopen. Dit verhoogt de betrokkenheid, loyaliteit, gemak, interactie en tevredenheid voor zowel het merk als de klant.

Salesforce kondigt Carbon Credit Marketplace aan om organisaties in staat te stellen klimaatactie te ondernemen om net zero te bereiken.

Salesforce kondigt Net Zero Marketplace aan; een platform dat de aankoop van koolstofkredieten eenvoudig en transparant maakt. Hierdoor kunnen organisaties de klimaatpositieve impact op grote schaal versnellen.

De wereldwijde vrijwillige koolstofmarkt zal naar schatting groeien tot $ 50 miljard in 2030. Toch weten organisaties misschien niet altijd hoe ze een CO2-kredietportefeuille moeten opbouwen - of zelfs waar ze moeten beginnen. Bovendien is het traject naar het kopen van CO2-kredieten complex en willen kopers erop vertrouwen dat de CO2-kredietprojecten een positieve impact hebben.

Net Zero Marketplace, gebouwd op Salesforce's Commerce Cloud, verbindt kopers en ecopreneurs; milieugerichte ondernemers die wereldwijd klimaatactie leiden en stimuleren. Het biedt een catalogus van door derden beoordeelde CO2-kredieten en een naadloze e-commerce-ervaring om ze te kopen. Net Zero Marketplace beschikt ook over een hub voor klimaatactie waar iedereen - bedrijven of individuen - meer te weten kan komen over klimaatkwesties.

Nieuwe Slack-innovaties en Salesforce Customer 360-integraties verhogen de teamproductiviteit en brengen het digitale hoofdkantoor nog meer tot leven

Slack kondigt samen met Salesforce nieuwe productinnovaties aan zodat teams nog productiever kunnen samenwerken in Slack, bruikbare gegevens rechtstreeks uit Salesforce Customer 360 kunnen halen en meer waarde uit hun digitale hoofdkantoor kunnen halen.

Slack canvas is een nieuw element in het digitale hoofdkantoor dat de manier waarop teams kritieke bronnen kunnen beheren, organiseren en delen zal veranderen. In combinatie met het Slack-platform kan iedereen een canvas aanpassen met tijdbesparende automatiseringen, plus gegevens ophalen uit registratiesystemen, zoals Customer 360. Canvas komt volgend jaar beschikbaar.

Slack huddles bouwt nu voort op zijn audio-first-ervaring door teams lichtgewicht video, schermdeling door meerdere personen, berichtenthreads en meer aan te bieden om live coworking-sessies in hun digitale hoofdkantoor mogelijk te maken. Deze functies worden vandaag uitgerold en zullen in de komende weken algemeen beschikbaar zijn voor alle gebruikers.

Het nieuwe Slack-platform is beschikbaar voor ontwikkelaars. Met een nieuwe set tools en modulaire, herbruikbare bouwstenen is het nu sneller en gemakkelijker voor ontwikkelaars om workflows te maken, aan te passen en te delen die het werk voor hun teams automatiseren. Ontwikkelaars kunnen vandaag nog aan de slag.

Slack Partner Industry Solutions helpt klanten in verschillende sectoren door dit nieuwe tijdperk van digitale transformatie te navigeren. Slack-gecertificeerde adviespartners - waaronder Accenture, Atrium, Capgemini, Deloitte, Globant, IBM, KPMG, NeuraFlash, PwC, Silverline en Slalom - lanceren de eerste golf van oplossingen voor sectoren zoals financiële dienstverlening, productie, communicatie, detailhandel, media, en technologie.

Salesforce breidt samenwerking met AWS uit met nieuwe "Bring Your Own AI"-innovaties om bedrijven te helpen aangepaste ML-modellen in Amazon SageMaker naar het Salesforce-platform te brengen

Salesforce en AWS kondigen nieuwe integraties aan tussen het Salesforce Platform en Amazon SageMaker. De integraties stellen klanten in staat om Amazon SageMaker, AWS's machine learning (ML) modelleringsdienst, te gebruiken naast Einstein, Salesforce's artificial intelligence (AI) technologie. Zo kunnen gebruikers nieuwe AI-modellen bouwen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van hun bedrijf - en deze in realtime gebruiken in de hele Customer 360.

Salesforce Genie maakt deze integraties mogelijk. Genie, vandaag aangekondigd, is een real-time klantgegevensplatform dat de Salesforce Customer 360 aandrijft. Dit nieuwe real-time klantgegevensplatform ontsluit de mogelijkheid om Amazon SageMaker veilige, native gegevenstoegang te verlenen voor modeltraining, en maakt ook real-time inferentiegesprekken met Amazon SageMaker mogelijk om overal in het Salesforce-platform AI-voorspellingen te doen.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!