Wouter Hoeffnagel - 22 september 2022

Insight in de top 25 van beste werkplekken in Europa

Insight in de top 25 van beste werkplekken in Europa image

IT-adviseur en solutions integrator Insight Enterprises is door Great Place to Work gerangschikt op nummer 22 in de lijst van Best Workplaces in Europe 2022 onder multinationale bedrijven. Great Place to Work stelt jaarlijks een ranglijst met organisaties met een uitzonderlijke werkcultuur samen.

“Gezien de veranderende werkomgeving van de afgelopen jaren en de aanhoudende onzekerheid op de wereldwijde markten, is het creëren en behouden van een sterke teamcultuur essentieel voor een gezond en succesvol bedrijf,” zegt Emma de Sousa (foto), EMEA President, Insight. “Bij Insight zijn we trots op het omarmen van verschillende vaardigheden, perspectieven en ervaringen. Om te zien dat dit wordt weerspiegeld in de feedback van medewerkers en resulteert in deze erkenning, is buitengewoon waardevol, en benadrukt wat een geweldig, gepassioneerd en gemotiveerd EMEA-team we hebben bij Insight.”

Ervaringen van werknemers

Om te komen tot een ranglijst van beste werkplekken in Europa worden ook vertrouwelijke gegevens van werknemersonderzoeken geëvalueerd, die de ervaringen van werknemers op het gebied van vertrouwen, innovatie, bedrijfswaarden en leiderschap beoordelen. Bedrijven worden verder geëvalueerd op hoe goed ze een For All-werkplekervaring creëren, inclusief alle werknemers, ongeacht wie ze zijn of wat ze doen. In totaal beoordeelde Great Place to Work onderzoeksgegevens van 1,4 miljoen werknemers van meer dan 3.000 bedrijven in 37 landen in Europa.

In totaal is Insight gecertificeerd als Great Place to Work, waarbij 86% van de Insight-teammates het bedrijf benoemd als een geweldige plek om te werken. Daarnaast is Insight ook erkend in anderen lijsten, waaronder: Forbes Best Employer for Diversity 2022, Forbes America’s Best Employer for Women 2022, de beste plek om te werken in de 2022 Disability Equality Index, bevindt het zich onder de Barron’s 100 Most Sustainable Companies, en staat het bovenaan in de 2022 Corporate Equality Index van diverse en inclusieve werkplekken.

Andere onderscheidingen

De erkenning van Insight als 2022 Best Workplaces in Europe volgt op een aantal recente onderscheidingen die Insight heeft ontvangen. Deze omvatten UK Best Workplaces - Large Organizations, Italia Best Workplaces 2022 en Espana Best Workplaces 2022. Insight werd ook erkend door Great Place to Work als UK Best Workplaces for Women - Large Organizations 2022, en als UK Best Workplaces for Wellbeing - Large Organizations 2022.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!