Witold Kepinski - 05 oktober 2022

Microsoft Cloud Partner Program treedt in werking

Microsoft Cloud Partner Program treedt in werking image

Het nieuwe Microsoft Cloud Partner Program (MCPP) is in werking getreden. Dit meldt Nicole Dezen, Chief Partner Officer en Corporate Vice President, Global Partner Solutions. Partners kunnen kennis opdoen in zes toepassingen:  data and AI (Azure); infrastructure (Azure); digital and app innovation (Azure); business applications; modern work; security en tevens een partner capability score (PCS).

Dezen: "Het is mij een genoegen om al onze partners welkom te heten bij deze evolutie in de manier waarop we cloudapplicaties, -diensten en -apparaten ontwikkelen en leveren voor klanten overal. Met het wereldwijde bereik, de strategische investeringen en de technologiestapel van Microsoft stellen we onze partners in staat om gedifferentieerde producten en end-to-end-oplossingen te creëren en te verkopen voor klanten in elk scenario en in elke branche. Daarnaast doen we er alles aan om van het Cloud Partner-programma een gunstige plek te maken voor alle partners, of u nu services, softwareoplossingen of apparaten bouwt en verkoopt. Ik ben verheugd om wat meer te vertellen over de lancering van vandaag en wat we de komende maanden in petto hebben."

Dezen vervolgt: "Via het Cloud Partner-programma willen we u investeringen en een wereldwijd bereik bieden om uw aanbod te differentiëren, uw klantrelaties op te schalen en te positioneren voor winstgevendheid op de lange termijn."

Dezen belicht hierbij drie hoofdpunten binnen het nieuwe Microsoft Cloud Partner Program:

Maak gebruik van het grootste technologie-ecosysteem: met de breedte van de Microsoft-technologiestack, het speciaal gebouwde partneraanbod en ons uitgebreide klantenbereik, biedt het Cloud Partner-programma u mogelijkheden om snel concurrerende oplossingen te ontwikkelen en te verkopen aan klanten over de hele wereld. Door met ons samen te werken, kunt u uw bedrijf laten groeien op de schaal van Microsoft en uw relaties met klanten in markten en sectoren over de hele wereld uitbreiden.

Innoveer op het meest uitgebreide, end-to-end cloudplatform: of u nu de Microsoft Cloud wilt ontwikkelen of uitbreiden, klanten de beste oplossingen en services wilt bieden of geavanceerde apparaten wilt verkopen, het Cloud Partner-programma is hoe we uw doelen ondersteunen. Als partner kunt u meer uit de investeringen van Microsoft halen, zodat u en uw klanten voorop blijven lopen op het gebied van cloudinnovatie.

Zaken doen met een partner die u kunt vertrouwen: door ervoor te kiezen om samen te werken met Microsoft, kiest u voor een partnerschap dat is beveiligd op een sterke basis van vertrouwen die gedurende meerdere decennia is opgebouwd. Het Cloud Partner-programma is hoe we verantwoording afleggen aan u en uw klanten. Met ons gecombineerde diepgaande begrip van wat bedrijven nodig hebben om in te spelen op veranderende kansen en winstgevendheid op de lange termijn te stimuleren, kunnen we samenwerken om mensen en organisaties overal ter wereld in staat te stellen meer te bereiken.

Lees alles details hier.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!