Floris Hulshoff Pol - 15 oktober 2022

Tanium Benchmark biedt standaard voor beveiliging en operationele statistieken

Tanium Benchmark biedt standaard voor beveiliging en operationele statistieken image

Tanium , security aanbieder van geconvergeerd endpoint management (XEM), heeft de lancering aangekondigd van Tanium Benchmark , een primeur in de branche die realtime, holistische beoordelingen van de beveiliging en operationele risico's die verband houden met verbonden eindpunten , waardoor teams hun inspanningen kunnen prioriteren, effectief kunnen samenwerken en risicobeperkende maatregelen kunnen nemen, terwijl de IT-kosten en complexiteit worden verlaagd.

Benchmark, mogelijk gemaakt door het Tanium XEM-platform, bepaalt realtime risicoscores door up-to-date, uitgebreide gegevens van miljoenen eindpunten in het wereldwijde klantenbestand van Tanium te analyseren. Benchmark vergelijkt de eindpuntstatistieken van een klant met hun branchegenoten om een basislijn vast te stellen voor doorlopende metingen en evaluaties. Benchmark stelt IT-operaties, risico- en beveiligingsteams ook in staat om bestuursleden en uitvoerend leiderschap te voorzien van just-in-time gegevens om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

IT- en operationele teams van klanten kunnen Tanium Benchmark-bevindingen gebruiken om de huidige staat van endpoints te beheren en te volgen en risico's proactief te beperken op basis van meer dan 20 verschillende statistieken, waaronder kwetsbaarheid, uitstaande patches en zijwaartse bewegingsrisico's.

"Zonder nauwkeurige realtime gegevens vlieg je blind en kun je niet de beste beslissingen nemen vanuit een beveiligings- en risicoperspectief", zegt Tanium Chief Product Officer Nic Surpatanu. “Tanium Benchmark is een game-changer met zijn ongekende inzicht dat onmiddellijk de kern van uw belangrijkste functies – IT, Risk en Compliance – beoordeelt en de mogelijkheid biedt om scores te vergelijken en contrasteren met vergelijkbare organisaties, waardoor unieke duidelijkheid wordt gegeven aan wat werken en waar er verbeterpunten zijn. Benchmark stelt u in staat om nauwkeurige en effectieve beslissingen te nemen over waar te investeren om uw risicohouding te verbeteren.”

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!