Witold Kepinski - 17 november 2022

Workday start Industry-Focused Programma voor EMEA Partners

Workday start Industry-Focused Programma voor EMEA Partners image

Workday, speler in enterprise cloud-applicaties voor financiën en human resources, heeft de eerste start van zijn Industry Accelerators-programma in EMEA aangekondigd tijdens Workday Rising Europe, de jaarlijkse klantenconferentie van het bedrijf in de regio. Het bedrijf wil komende jaren doorgroeien met meer partners die de Workday HCM, finance en ERP IT services toepassingen aan klanten kunnen verkopen. 

Voortbouwend op de recente lancering van het Industry Accelerators-programma in de VS, zal de eerste golf van het Workday Industry Accelerators-programma in EMEA gericht zijn op het helpen van bank- en kapitaalmarkten en verzekeringssectoren in het VK om samen met Workday-partners hun enterprise cloud-transformatie te versnellen Deloitte en PwC. Naar verwachting zullen meer landen, industrieën en partners worden toegevoegd naarmate Workday dit programma in de regio blijft uitbreiden.

Workday-klanten in de bank- en kapitaalmarkten en de verzekeringssector kunnen nu gebruikmaken van diepgaande branche-expertise van partners. Workday-partners zullen nauw samenwerken met klanten om nog meer innovatieve en doelgerichte oplossingen te leveren die helpen bij het transformeren van financiën, human resources (HR) en planning.

Cloud

Als onderdeel van het Industry Accelerators-programma in EMEA combineren partners en systeemintegrators best practices uit de branche, bewezen oplossingen en ecosysteemconnectoren met Workday Enterprise Management Cloud om bedrijfsprocessen voor klanten te transformeren. Deze gezamenlijke go-to-market-strategie met wereldwijde systeemintegrators helpt om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar digitale transformatie met Workday, met name voor financiën en operaties, in deze sectoren.

In de sterk gereguleerde bank- en kapitaalmarktsector die te maken heeft met strikte rapportage- en boekhoudvereisten, zullen Workday Financial Management en Workday Accounting Center bijvoorbeeld worden gecombineerd met partneroplossingen om financieel afgestemde gegevens te leveren met wettelijke rapportagemogelijkheden om klantactiviteiten te stroomlijnen.

Evenzo zal het programma in de verzekeringssector, waar veranderende wettelijke vereisten en bijgewerkte boekhoudvereisten verandering noodzakelijk maken, klanten helpen om financiële en operationele gegevens gemakkelijker naar de cloud te verplaatsen, gebruikmakend van het uitgebreide ecosysteem en de oplossingenstack van Workday die is geoptimaliseerd voor verzekeringsmaatschappijen.

Het Industry Accelerators-programma in EMEA biedt klanten volgende Workday de volgende voordelen:

Snellere time-to-value. Door branchespecifieke digitale transformatiepraktijken te combineren met cloudmigratietools die worden geleverd door een wereldwijd partnerecosysteem, zullen Industry Accelerators de implementatie versnellen en stroomlijnen door software en services vanaf het begin op elkaar af te stemmen.

Implementatie met lager risico. Door het Workday-platform te blijven openen en het te combineren met de kracht van de wereldwijde ontwikkelaarscommunity, kunnen Workday-partners en integrators gemakkelijker industrieclouds en -applicaties met elkaar verbinden om doelgerichte bedrijfsprocessen te helpen creëren. Als gevolg hiervan zijn er vandaag al honderden beproefde connectoren met Workday – in financiële, payroll- en supply chain-apps – om klanten te helpen risico's te verminderen wanneer ze kritieke activiteiten naar de cloud verplaatsen.

Snellere door een community gestuurde innovatie. Met Workday Community kunnen klanten en partners samenwerken en innoveren op het gebied van best practices, oplossingen en configuraties die specifiek zijn voor hun branche.

Digitale Transformatie

Workday heeft meer dan 9.500 bedrijven over de hele wereld geholpen om finance en HR naar de cloud te verplaatsen. Vandaag de dag ondersteunt Workday veertien industrieën en kondigde in het tweede fiscale kwartaal, eindigend op 31 juli 2022, aan dat het bedrijf de 1 miljard dollar aan jaarlijkse terugkerende inkomsten van klanten uit de financiële dienstverlening heeft overschreden.

Het Industry Accelerators-programma in EMEA bouwt voort op die diepgaande verticale ervaring om back-to-middle-office-activiteiten te helpen automatiseren en stroomlijnen voor klanten in sectoren die te maken hebben met complexe marktdynamiek, legacy-technologie en uitdagingen op het gebied van cloudinteroperabiliteit, waardoor ze sneller kunnen groeien en meer focus op hun business kunnen leggen.

“De reis van elke organisatie is uniek als het gaat om digitale transformatie. Maar in zeer gespecialiseerde industrieën, met name sterk gereguleerde zoals de bank- en kapitaalmarkten en verzekeringssectoren, brengt digitale transformatie zijn eigen speciale reeks uitdagingen met zich mee. Met het nieuwe Industry Accelerators-programma in EMEA zullen we nauw samenwerken met onze partners en gebruikmaken van de gecombineerde kennis en expertise van deze sectoren om onze klanten te helpen complexe zakelijke uitdagingen te overwinnen en de manier waarop zij financiën en HR beheren effectief te transformeren”, aldus Rogerio Almeida, group vice president voor Field Alliances bij Workday.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!