Witold Kepinski - 08 december 2022

Copaco breidt audio- en video portfolio uit met EPOS

Copaco breidt audio- en video portfolio uit met EPOS image

Copaco en EPOS kondigen hun partnerschap in de Benelux aan vanaf 19 december. Door deze uitbreiding biedt Copaco ruimere en completere eersteklas audio- en video-oplossingen aan voor zakelijke professionals en gamers in de Benelux.

EPOS is ontstaan uit de voormalige succesvolle joint venture tussen audiospecialist Sennheiser en de wereldwijd toonaangevende hoortechnologiegroep Demant. EPOS ontwikkelt hoogwaardige oplossingen die uitstekende audio- en video-ervaringen bieden. Het portfolio bestaat onder andere uit high-end headsets, microfoons, speakerphones en videoconferencing.

Arnoud Dollé, Sales Director Nordics & Benelux van EPOS: "We zijn verheugd om de samenwerking met Copaco aan te kondigen en waarderen de betrokkenheid en de inzet die Copaco heeft getoond om nauw samen te werken met EPOS. Dit om de vele nieuwe mogelijkheden te verkennen die het hybride werkmodel met zich mee brengt voor de audiovisuele industrie. Wij geloven dat de samenwerking een perfecte volgende stap is in de vooruitgang van EPOS in de Benelux".

"Copaco is erg trots om EPOS toe te voegen aan het portfolio" aldus Marc Maas (foto), Manager Business Development bij Copaco. "Met EPOS kunnen we onze partners een uniek portfolio in Unified Communication- en Audio Visuele oplossingen aanbieden. We zijn ervan overtuigd dat onze partners zullen profiteren van deze nieuwe samenwerking".

 

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!