Witold Kepinski - 25 januari 2023

SAP-consultancybureau McCoy breidt uit naar Manilla

SAP-consultancybureau McCoy breidt uit naar Manilla image

SAP-consultancybureau McCoy breidt internationaal uit naar Manilla. Dit is de eerste strategische stap om hun positie in Zuidoost-Azië te versterken, en te voldoen aan de toenemende vraag van klanten voor 24/7 service. Deze uitbreiding biedt veel kansen voor bestaande en nieuwe klanten – nationaal en internationaal.

McCoy is opgericht in 2012 met de ambitie SAP-oplossingen te implementeren en te ondersteunen, met als doel het concurrentievoordeel van hun klanten te vergroten. McCoy blinkt - met het volledige SAP-portfolio - uit in het optimaliseren en beheren van end-to-end bedrijfsprocessen binnen complexe logistieke omgevingen. Met een organische groei naar 250 SAP-consultants, zit ondernemerschap in het DNA van McCoy.

Groei betekent ook een verandering in diensten: McCoy heeft naast SAP-consultants ook data-experts en changemanagers aan boord, om aan de ambities van henzelf en hun klanten te kunnen voldoen. Daarnaast vertrouwen (internationale) klanten erop dat McCoy hun SAP-systemen ondersteunt en blijft verbeteren. Met de uitbreiding naar Manilla wil McCoy haar internationale klanten sneller en beter bedienen. Met dezelfde kwaliteit, servicebeleving, en tegen de concurrerende prijzen, die ze gewend zijn. Harry van Helvoirt, medeoprichter van McCoy: “Onze ambitie om 24/7 service te bieden, betekende dat we buiten onze eigen grenzen naar consultants zijn gaan kijken.”

‘More than IT’-strategie vindt ook internationaal weerklank
In Manilla bevinden zich veel consultants met diepgaande SAP-kennis en een goede beheersing van de Engelse taal. Met hun proactieve mindset kijken ze verder dan de te leveren IT-oplossing, onder de noemer van ‘More than IT’. ''Vanuit eerdere projecten hadden we al contacten in Manilla, en Ren Javonillo was de ondernemer die het beste bij onze ambities past. Hij beschikt over een goed netwerk, heeft de juiste SAP-kennis en begrijpt de dynamiek van ondernemerschap in Manilla", aldus Jeroen Seuntiëns.

Wat te verwachten in 2023
Wat kunnen klanten verwachten van de nieuwe locatie? “Onze kernwaarde is klantgerichtheid. De focus ligt op het leveren van de best passende oplossing en ondersteuning voor SAP-klanten in Europa en de Filipijnen. Daarnaast kunnen onze klanten marketingevenementen verwachten in samenwerking met SAP en andere SAP-communities zoals uSAP en SCMAP”, zegt Ren Javonillo.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!